Mitsubishi Electric logo


Luftkonditionering

Svala rum med hjälp av miljövänlig värmepumpsteknik.
För villa och fritidshusFör kommersiellt

Fördelar med vår luftkonditionering

Låga driftkostnader

Miljövänlig teknik

Bättre inomhusklimat

Kyla är glödhett

God komfort är viktig året runt. Bara i Stockholm har antalet högsommardagar, alltså dygn då maxtemperaturen är minst 25 grader, mer än dubblerats. Från 16 dagar i genomsnitt perioden 1961–1990, till 34 dagar om vi tittar på SMHI:s mätvärden från 2022. Så visst är det lätt att förstå att intresset för luftkonditionering är större än någonsin.

Alla våra luft-luftvärmepumpar har en utmärkt kylfunktion, så när du väl har en luftvärmepump hemma för att ha det varmt på vintern får du också ett svalt inomhusklimat på köpet. Den härliga känslan av rätt temperatur inomhus på sommaren kostar bara några hundralappar per år i drift.

Våra produkter är effektiva och tysta även när de arbetar för att sänka temperaturen. En luft-luftvärmepump är dessutom en bra hjälp för dig som lider av pollenallergi. Dels eftersom de innehåller filter som kan rena luften (här kan du läsa mer om vilka filter som finns). Dels eftersom du inte behöver ha tvärdrag hemma med öppna fönster för att kyla inomhus.

Komfort året runt

Många tror att en luftvärmepump tar luften utomhus och transporterar in. I själva verket tar den energi i luften och använder den för att kyla eller värma inomhusluften. Det innebär att det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt utomhus. Solen och dess värme ger mängder av gratisenergi som lagras i luften året runt.

Våra produkter hjälper dig att ta del av den här gratisenergin. Eftersom luft-luftvärmepumpar inte kräver någon förbränning av bränslen för att producera värme eller kyla är de ett miljövänligt alternativ samtidigt som du kan sänka dina kostnader för uppvärmning och kyla. En installation av en luftvärmepump brukar återbetala sig fort.

Till produkter

Vi spräcker myten att det skulle vara dyrt med kyla

FAQ Luftkonditionering

Luftkonditionering till villan och fritidshuset

Hos oss hittar du ett brett utbud av värmepumpar för luftkonditionering under sommarens värmebölja.


Kommersiell luftkonditionering

Även för kommersiella fastigheter har vi ett brett utbud av produkter för luftkonditionering och så klart även IT-kyla. Kontakta oss och berätta om ditt projekt så hjälper vi gärna till!

Fyll i formuläret för offert

Du kommer att bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden