Mitsubishi Electric logo


Vi har hållbara lösningar för alla behov

Värmepumpar, luftkonditionering och ventilation
VillaägareKommersiellt

Luft-luftvärmepumpar

Läs mer

Luft-vattenvärmepumpar

Läs mer

Bergvärme

Läs mer

Miniventilation

Läs mer

Kommersiella lösningar

Läs mer

Tillbehör

Läs mer
Arbetsmöte kollegor.

Changes for the better

Vi är en del av Mitsubishi Electric Group som är ett av världens största företag. Koncernens bolag konstruerar och tillverkar bland annat hissar, rulltrappor, tågutrustning och avancerade kommunikationssystem. Det som förenar koncernens olika verksamheter är vårt motto, changes for the better. Vi gör världen bättre, en produkt i taget.

I Sverige är det främst våra värmepumpar som har gjort oss kända. Mitsubishi Electric har förbättrat världens inomhusklimat i över 100 år och är ett av de företag som leder teknikutvecklingen i branschen. Eftersom våra aggregat är egentillverkade och vi tillverkar alla vitala komponenter själva, kan vi anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att våra produkter är speciellt anpassade för det nordiska klimatet.

Mer om oss

Luftkonditionering till sommaren!

God komfort är viktigt året runt.

Visste du att alla våra luft-luftvärmepumpar också har luftkonditionering? Det är bara i våra kalla nordiska länder som det heter "värmepumpar". I till exempel Arizona eller New Mexico heter det "Air Condition".

Alla våra värmepumpar har en utmärkt kylfunktion, så när du har investerat i en värmepump för att hålla det varmt inne på vintern får du även ett svalt inomhusklimat på köpet. Den härliga känslan av rätt temperatur inne på sommaren kostar bara några hundra kronor om året.

Våra produkter är effektiva och tysta även när de arbetar med att sänka temperaturen, och utmärkta att använda för dig som kämpar med pollenallergi.

Mitsubishi Electric – nu även på zoo

Chester Zoo i Storbritannien är kända för sina djurvänliga och innovativa inhägnader, samt sitt artbevarande arbete. De har även ett ovanligt ambitiöst hållbarhetsarbete och det är här som vi på Mitsubishi Electric kommer in.

I ett samarbete som sträcker sig flera år framåt byter vi bit för bit ut Chester Zoo:s värme, kyla och ventilation till fossilfria luftvärmepumpar. Nu senast var det dags för de svarta noshörningarna, parkens stolthet, att kunna njuta av hållbar värme.

Bra tid att göra något åt energikostnaderna

Vår och sommar är en perfekt tid att se över din uppvärmning. Varför? Jo, ofta är återförsäljare och installatörer inte lika fullbokade som på höst- och vintersäsongen. Passa därför på att kontakta en återförsäljare och ta reda på hur mycket du skulle kunna spara på att byta till en värmepump.

Eller kanske har du redan en värmepump hemma som börjar bli lite väl till åren? Varför inte göra slag i saken och byta nu när det ändå blir varmare ute. Ett planerat stopp är alltid bättre än ett akut. Dessutom går tekniken framåt med stormsteg. En ny värmepump är idag generellt 20–25 procent effektivare än en gammal.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök och få hjälp att välja rätt värmepump till ditt hem!

Kvinna visar värmepumpar.

Nytt bidrag för dig som byter till värmepump från el eller gas

Har du ett hus uppvärmt med el eller gas? Då har vi riktigt goda nyheter: Nu kan du ansöka om bidrag för energieffektivisering när du byter till värmepump. Syftet med bidraget är att skynda på omställningen till miljövänlig uppvärmning vilket samtidigt leder till sänkta energikostnaderna för dig som är husägare.

För proffskunder: Ny kurs om köldmediet R290

Vi är stolta över att vara först i Sverige med att erbjuda en kurs om R290 för våra återförsäljare och installatörer. Utbildningen, som är kostnadsfri, säkerställer en trygg hantering och optimal applicering av produkter med R290.

ECOV – kylaggregat för kyl och frys

Morgondagens kyl- och frysagreggat för kommersiella projekt finns redan här. Hos oss hittar du miljövänliga Ecov-serien med CO2 (koldioxid) som köldmedium. Ecov uppfyller alla krav i F-gasförordningen och passar för de flesta kyl- och frysbehov t ex i frys- och kyllager, skolkök och restauranger.

Låga startströmmar, pålitlig drift, energibesparande inverterteknik och värmeåtervinning är några av alla fördelar som nöjda slutkunder lyfter fram.

MSZ-LN Hero Bra Val

Låt oss få presentera storsäljaren Hero

Luft-luftvärmepumpen Hero är en av våra mest omtyckta premiummodeller som passar dig som vill ha en kraftfull och pålitlig värmepump. Den är speciellt framtagen för det skandinaviska klimatet vilket ger en härlig komfort hemma, ypperlig driftsekonomi och en värmepump som håller länge. Dessutom kommer Hero med en mängd funktioner som förenklar livet för husägare. Gör ett tryggt val, välj Hero.

Bergvärme för svenska villor

Visste du att Mitsubishi Electric i över tio år har konstruerat och tillverkat bergvärmepumpar för några av de mest krävande miljöer som finns, bland annat den tunga industrin. Den långa erfarenheten ihop med en genomtestad och väl beprövad teknik använde vi när vi utvecklade bergvärmepumpen Geodan för villor. Det gav resultat. Geodan fick den åtråvärda utmärkelsen Folksam Bra Val år 2020.

Att äga en produkt från Mitsubishi Electric innebär trygghet. När väl din bergvärme är installerad ska du inte behöva ägna dig mer åt den. Välj trygghet, välj en Geodan idag.

Blogg

Välkommen in på vår bloggsida! Här får du tips och trix och inspiration om hur du får ett perfekt inomhusklimat hemma.

Läs mer

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden