Mitsubishi Electric logo


Human sensor ger dig total kontroll över värmepumpens funktioner.

Mitsubishi Electric human-sensor

Luftvärmepumparna Hero är utrustad med Human Sensor, ett litet tekniskt underverk som ger dig total kontroll över värmepumpens funktioner. Tack vare åtta vertikalt arrangerade sensorer analyserar Human Sensorn temperaturen i rummet i tre dimensioner. Därför är det inte bara möjligt för dessa värmepumpar att söka temperaturskillnader och känna av kyla och drag, Human Sensor uppfattar dessutom var i rummet människor befinner sig, en egenskap som möjliggör ytterligare komfort.

Luftvärmepumpen går att ställa in för ett direkt eller indirekt luftflöde. Det direkta riktar flödet mot dig för omedelbar komfort varma eller kalla dagar medan det indirekta riktar luftdraget bort från dig, för att värma eller kyla andra delar av rummet. Den smarta sensorn på värmepumpen känner även av när det är människor i rummet och är känslig nog att skilja människor från djur och annan rörelse.

Om ingen befinner sig i rummet går värmepumpen automatiskt ner i energisparläge och energiförbrukningen minskar med 10-20% – en liten justering för stunden som sparar mycket energi i längden. Se vår värmepump med Human Sensor här. Hero

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden