Mitsubishi Electric logo


Installatör

Logga inDokumentbanken

Våra produkter

Vi har ett brett sortiment av värmepumpar för villa, fritidshus och kommersiella fastigheter. Mitsubishi Electric grundades 1921 och har nästan 100 års erfarenhet av att tillhandahålla pålitliga produkter.

Support & Service

Vi finns här för att hjälpa dig vare sig det är support, fältservice, orderhantering eller marknadsföring. Vi hjälper dig även med felsökning och igångkörning.

Utbildning

För att våra produkter ska fungera optimalt erbjuder vår avdelning MELsmart en mängd utbildningar för dig som är installatör.

MELsmart utbildning

Vi har lösningar för alla behov

och marknadens bredaste sortiment

Verktyg för dig som installatör

Här hittar du information och alla länkar till de verktyg vi kan erbjuda för att underlätta ditt jobb med energiberäkningar, systemdesign och mycket mer. Letar du efter MELcalc, MELdesign, VIP Energy, MEP Content och ERP-dekaler så är det bara att klicka på länken!


Fältservice

Vi hjälper dig gärna med felsökning och igångkörning. För att möta dagens energiutmaningar med våra produkter för kommersiella fastigheter krävs ett mer integrerat tänkande från alla som är involverade i design, leverans, installation, idrifttagning och underhåll.

Ökande energikostnader, behovet av att minska koldioxidutsläppen och en rad utmanande lagstiftningar driver efterfrågan för ökad energieffektivitet och kontroll i kyl-, värme-, ventilations- samt relaterad teknik som vi använder. Som tillverkare inser vi att endast produktutveckling inte räcker.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden