Mitsubishi Electric logo


MELCloud

Övervaka och styr din värmepump med appen MELCloud

Ta kontrollen över ditt inomhusklimat

Med appen MELCloud, kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av hemma i soffan.

Eventuella fel på anläggningen kommer att visas i din display likväl som på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud. Du kan även se lokalt väder på installationsplatsen samt ha tillgång till användarsupporten.

Att kontrollera din Mitsubishi Electric-utrustning har aldrig varit enklare, och med MELCloud är det även möjligt på distans från din mobila enhet eller dator.

Styr värmepumpen med WiFi - Hur fungerar det?

Om din värmepump eller luftkonditionering har möjlighet att koppla upp sig via WiFi kan du också styra den med hjälp av appen MELCloud. Allt du behöver göra är att ansluta den till ditt trådlösa nätverk och sedan registrera dig i vår app eller på MELClouds hemsida.

Här nedanför hittar du direktlänkar till en guide och instruktionsfilmer som visar hur du steg för steg ansluter din Mitsubishi Electric-produkt till MELCloud!

Anslut till MELCloud

Med hjälp av vår anslutningsguide får du steg-för-steg vägledning om hur du ansluter din värmepump eller luftkonditionering till trådlös styrning via wifi med hjälp av MELCloud. Du hittar anslutningsguiden här:

MELCloud anslutningsguide

Vill du hellre se instruktionsfilmer hittar du dem här:

INSTRUKTIONSFILMER MED STEG FÖR STEG GUIDE

WiFi-Interface

Flera av våra värmepumpar har WiFi-Interface inbyggt men i vissa fall är det ett tillbehör. Vår rekommendation är att en installatör installerar WiFi-Interfacet.

MELCloud kan användas till luft-luftvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och luftkonditioneringar, se här vilka modeller som kan styras via MELCloud.

Tillbehör WiFi-Interface MAC-567IF-E, WiFi-Interface MAC-5871-E

Inbyggt WiFi-Interface MAC-577IF-E

Har du frågor eller är du intresserad av någon av våra produkter?

Tveka inte att ta kontakt med någon av våra återförsäljare om du har frågor om MELCloud. Eller kanske funderar du på att köpa en av våra värmepumpar eller ett ventilationsaggregat? Hos oss hittar du några av marknadens populäraste produkter inom luft-luft, luft-vatten, bergvärme och ventilation.

Vill du ha en offert kan du boka ett hembesök av någon av våra auktoriserade återförsäljare. De är alla noga utvalda av oss och utbildade på vårt produktsortiment. Under hembesöket går ni tillsammans igenom hur behoven ser ut och vad som skulle passa förutsättningarna i just ditt hus. Besöket är kostnadsfritt och du förbinder dig inte att köpa något.

Hitta närmaste återförsäljare

Laddar...

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden