Mitsubishi Electric logo


MELCloud

Övervaka och styr din värmepump med appen MELCloud

Ta kontrollen över ditt inomhusklimat

Med appen MELCloud, kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av hemma i soffan.

Eventuella fel på anläggningen kommer att visas i din display likväl som på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud. Du kan även se lokalt väder på installationsplatsen samt ha tillgång till användarsupporten.

Att kontrollera din Mitsubishi Electric-utrustning har aldrig varit enklare, och med MELCloud är det även möjligt på distans från din mobila enhet eller dator.

Styr värmepumpen med WiFi - Hur fungerar det?

Om din värmepump eller luftkonditionering har möjlighet att koppla upp sig via WiFi kan du också styra den med hjälp av MELCloud. Allt du behöver göra är att ansluta den till ditt trådlösa nätverk och sedan registrera dig i vår app eller på MELClouds hemsida.

MELCloud-servicen är tillgänglig i Europa och applikationen är gjord med de flesta europeiska språken redan från start och fler är planerade för framtiden.

Anslut till MELCloud

Med hjälp av vår anslutningsguide får du steg-för-steg vägledning om hur du ansluter din värmepump eller luftkonditionering till trådlös styrning via wifi med hjälp av MELCloud. Du hittar anslutningsguiden här:

MELCloud anslutningsguide

Vill du hellre se instruktionsfilmer hittar du dem här:

INSTRUKTIONSFILMER MED STEG FÖR STEG GUIDE

WiFi-Interface

Flera av våra värmepumpar har WiFi-Interface inbyggt men i vissa fall är det ett tillbehör. Vår rekommendation är att en installatör installerar WiFi-Interfacet.

MELCloud kan användas till luft-luftvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och luftkonditioneringar, se här vilka modeller som kan styras via MELCloud.

Tillbehör WiFi-Interface MAC-567IF-E, WiFi-Interface MAC-5871-E

Inbyggt WiFi-Interface MAC-577IF-E

Nyheter i senaste uppdateringen av MELCloud-appen:

  • Förbättrade svarstider mellan värmepumpen och MELCloud – ändringar utförs inom 2-3 sekunder.
  • Appen visar inte längre ”Ändringen gäller om …”, utan har istället fått en ”Update” knapp för att hämta info direkt, om det skulle behövas.
  • All info från värmepumpen hämtas direkt när appen öppnas.
  • Kommandon från både Alexa och Google Voice kommer att utföras snabbare jämfört med innan.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden