Mitsubishi Electric logo


Matcha luftvärmepumpen med din inredning

Mitsubishi Electric Hero miljöbild svart

Grattis till att du har bestämt dig för att köpa en luftvärmepump! Den goda nyheten är att du inte längre behöver du offra din inredningsstil för det. Hos Mitsubishi Electric kan du välja mellan luftvärmepumpar som antingen sticker ut eller som passar in beroende på vad du föredrar.

Luftvärmepumparna har kommit långt sedan den tid då många förtvivlat försökte dölja dem bakom krukväxter och genom andra påhittiga lösningar. Vi på Mitsubishi Electric vill kombinera god design med teknik och effektiva lösningar i våra produkter. Därför har vi tagit fram ett brett utbud av värmepumpar som passar i de flesta miljöer. Här är några tips till dig som vill veta vad det finns att välja mellan!

Mitsubishi Electric Design

Luftvärmepumpen som vann designpris

Vad sägs om en modern och elegant värmepump som både fungerar bra och har en snygg design? <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/design/">Design Kirigame Zen</a> kombinerar design och teknik på ett smart sätt. Här har du en effektiv luftvärmepump som ökar komforten i ditt hem, sänker din elräkning och som dessutom ser bra ut medan den gör jobbet. Design Kirigame Zen vann det prestigefyllda priset Reddot Design Award 2015. Den minimalistiska designen och de lugna färgerna: vitt, silver eller svart, gör att den passar perfekt för esteten med höga krav både på yta och funktion.

hero-röd

En omtyckt storsäljare som sticker ut – eller passar in

Våra toppmodeller levererar inte bara bra värmekapacitet och spännande funktioner, de är också designade för att passa i det moderna hemmet. Luftvärmepumpen <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/hero/">Hero</a> är japansk teknik när den är som bäst och den har allt du kan önska dig av en värmepump. Hero vann Good Design Award i Japan för några år sedan och utsågs till Bra Val av Folksam år 2020.


Heros design är tidlös och kommer i färgerna vit, pärlvit, safirsvart eller vackert rubinröd. Om du vill att luftvärmepumpen ska lysa upp ditt rum kan du välja en kontrasterande färg på väggen för ännu större effekt. Vill du hellre att den ska smälta in väljer du så klart en variant som matchar väggens färg.

ninja_modul med text_1

De små levererar stort

Om du letar efter en värmepump som förbättrar sömnen i ditt sovrum men inte väcker uppmärksamhet, kan <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/solid/">Solid</a> vara rätt val för dig. Det är en kompakt modell som erbjuder hög kvalitet, samt mycket kyla och värme för pengarna. Solid har en ren design och passar inte bara i sovrummet, den fungerar också bra i vardagsrummet, kontoret eller i sommarstugan. Om du letar efter något som smälter in i bakgrunden är den här modellen enkel och minimalistisk. Samtidigt har den tekniska funktioner som låter dig styra läge, fläkt och temperatur via WiFi, var du än är. Ett annat förslag är kraftpaketet <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/ninja/">Ninja</a> som får plats över ytterdörren eller balkongdörren. Även den utsågs till Bra Val av Folksam 2020 och är värd att spana in för dig som vill ha en diskret luftvärmepump med de senaste tekniska finesserna. Vi måste också passa på att tipsa om vår populära <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/golvmodell/">golvplacerade luftvärmepump</a>. En smidig lösning som inte tar stor plats men som ger dig en behaglig temperatur året runt. Golvmodellen ser nästan ut som ett element och är därför ett bra val för dig som vill ha en nästintill osynlig luftvärmepump.

Få hjälp att välja rätt luftvärmepump

Fortfarande osäker på vilken modell som passar dig? Ta en titt vidare här på vår <a href="https://mitsubishielectric.se/produkter/all/privat/">webbplats</a>, läs på om de olika modellerna vi kan erbjuda och <a href="https://mitsubishielectric.se/mitsubishi-aterforsaljare/">kontakta en återförsäljare</a> för ytterligare hjälp. Varför välja mellan funktion och utseende när du kan få båda?

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden