Mitsubishi Electric logo


Mitsubishi Electric deltar på Nordbygg 2022

DSC_0093

Efter nästan fyra års uppehåll är det nu dags för Nordens största byggmässa, Nordbygg, att anordnas igen den 26–29 april på Stockholmsmässan. Mitsubishi Electric finns på plats och Anders Nilsson, strategisk produktchef, uppger att trots sent besked om att mässan blir av, kommer företaget att kunna visa upp ett antal av alla de nya och hållbara produkter som lanseras under det kommande året.

Mitsubishi Electrics monter kommer innehålla smakprov från produktutbudet av klimatlösningar inom värme och kyla för privatkunder såväl som kommersiella kunder. Nordbygg 2022 blir dessutom den första mässan som före detta AQS och Mitsubishi Electric genomför tillsammans efter samgåendet 1 april. – Med vår nya avdelning för vätskekylning och IT, kan vi erbjuda kunderna ett brett sortiment av vätskekylaggregat för luftkonditionering och processkyla. Segmentet IT- och teknikkyla är ett annat område där vi nu kan leverera lösningar från 3,5 kW och uppåt. Från det lilla serverrummet upp till stora servercenter och datahallar kan vi tillhandahålla ett komplett utbud av klimataggregat och vätskekylaggregat med till exempel frikylning och värmeåtervinningslösningar, säger Anders Nilsson. Att döma av F-gasdirektivets nya riktning ska utfasningen av hög-GWP köldmedium ske i en ännu högre takt framöver. Det är något som Mitsubishi Electric stegvis anpassat sitt produktutbud efter och företaget har tagit en stark position på marknaden med tidigare lanseringar av bland annat QUHZ och QAHV som är luftvatten-värmepumpar med CO2 som köldmedium. Ytterligare ett exempel är ECOV, ett kommersiellt kyl- och frysaggregat som också detta har CO2 som köldmedium – På mässan kommer vi även att visa upp produkter med R290. Det råder en hög aktivitet på utvecklingsavdelningen och det ska bli ett nöje att få avslöja lite av vad som är på gång för de besökare som kommer förbi vår monter, säger Anders Nilsson.

I Mitsubishi Electrics monter finns det även en stor, inbjudande yta med sittplatser, dryck och mat. Perfekt för den som vill få en andningspaus och passa på att prata med någon av Mitsubishi Electrics medarbetare. Alla är på plats, från produktchefer och säljare till fastighetsavdelningen MelPro, supporttekniker och kundservice. – Mötet med kunden är det viktigaste. Det fysiska mötet måste vi komma tillbaka till. Visst, man kan ses i digitala möten och hitta information på internet, men det personliga mötet är fortfarande väldigt viktigt för oss. Så vårt främsta syfte med mässan är att träffa kunder. Det är en möjlighet för oss att visa företagets själ och välkomna fler till Mitsubishi Electric-familjen, säger Anders Nilsson. Mitsubishi Electrics monter finns i hall A, plats 29:20. För mer information och fribiljetter till mässan, besök Nordbygg.se.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden