Mitsubishi Electric logo


Nästa generations köldmedium

Mitsubishi Electric R32 köldmedium

Ingen vet vad som händer i framtiden. Förutom hotet med global uppvärmning, extremt väder och fler naturkatastrofer. När växthusgaserna ökar allt mer, stannar mer av solens energi i atmosfären. Många åtgärder har gjorts för att försöka minska problemet, som el bilar och energisparande glödlampor.

Mitsubishi Electric har åtagit sitt sociala ansvar att vara en nyckelaktör i minskningen av F-gaser inom branschen, under de närmaste åren. Det är därför, det nu är tid för R32 – Nästa generations köldmedium. Ett innovativt köldmedium på alla tänkbara sätt: det är lätt att installera, miljövänligt och sparar energi.

1/3 jämfört med R410A R32 har en miljöpåverkan motsvarande 1/3 jämfört med R410A-köldmediet som används i många nuvarande värmepumpar. Det erbjuder även några miljövänliga fördelar.

Köldmedium-graf

Lägre CO2-avtryck


Det är lätt att återvinna och har en hög kylkapacitet och värmeledningsförmåga R32-system kommer att ha en mindre mängd köldmedium jämfört med motsvarande R410A-systemen vilket ytterligare bidrar till att sänka CO2-avtrycket av en byggnad.

Effektivare = Miljövänligare


R32 ger också en bättre effektivitet och ökar värmekapaciteten vid lägre omgivningstemperaturer. Japan och andra länder har redan flyttat till R32 för system under 14 kW med miljoner värmepumpar redan installerade.

Redan ett brett segment


Det finns nu ett brett sortiment av produkter med R32 Köldmedium.

R32MerEffektiv
Vad är R32
Tillgänglig från

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden