Mitsubishi Electric logo


Så rustar du dig för pollensäsongen med smarta hemmaprodukten

Visst är det härligt när våren kommer. Sol, fågelkvitter, grusfria gator – men tyvärr även en explosion av pollen. För dig som lider av pollenallergi och vill lindra besvären hemma, finns det en smidig lösning på problemet. Låt oss presentera Miniventilation från Mitsubishi Electric.

Det finns en lösning på problemet

För att minska pollen i hemmet finns vissa knep du kan ta till, som att dammsuga ofta eller hålla dörrar och fönster stängda. Samtidigt riskerar det att bli varmt och kvavt inomhus under vår- och sommarmånaderna. Frisk luft är som bekant A och O för att vi ska må bra hemma.

Men det finns faktiskt en lösning på problemet. Lösningen stavas Miniventilation från Mitsubishi Electric.

Miniventilation är det smarta och kostnadseffektiva ventilationsaggregatet som byter ut stora mängder luft i din bostad varje timme. Effekten blir alltså densamma som att vädra – utan att du ens behöver öppna dina fönster.

Miniventilation en tillgång året runt

Har du stora besvär av pollenallergi rekommenderar vi att byta ut grovfiltret mot ett finfilter/pollenfilter för ännu bättre effekt. Någon av Mitsubishi Electrics återförsäljare hjälper dig gärna att hitta rätt filter för just dina behov.

Även när det inte är pollensäsong så kommer Miniventilation självklart bra till användning. Vintertid är det en produkt som kan spara dig mycket pengar eftersom det smarta ventilationsaggregatet återvinner upp till 80 procent av värmen. Det gör att du slipper värma upp kall luft som kommer in utifrån.

Våren är en härlig årstid – välkomna den utan ett hem fullt av irriterande pollen. Kontakta någon av våra återförsäljare i dag för att lära dig mer om Miniventilation och vad som är den bästa lösningen för just ditt hem!

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden