Mitsubishi Electric logo


Så undviker du allergiproblem i ditt hem

Flicka som nyser

Allergiker? Då är Miniventilation från Mitsubishi Electric produkten för dig. Med ett filter som tar bort smuts och damm från utomhusluften innan den släpps in, samtidigt som allergener inifrån hemmet förs ut, är du garanterad fräsch luft hela dagen!

Dålig ventilation är i dag ett vanligt förekommande problem i många bostäder, något som ofta resulterar i ett sämre inomhusklimat som kan ha direkt påverkan på din hälsa, speciellt om allergier finns med i bilden.


Enklare lösningar för att få ett bättre inomhusklimat är exempelvis att hålla väggventiler öppna och rena, för att luften lättare ska kunna cirkulera in och ut ur bostaden. Detta tar dock inte bort problemet med allergener och partiklar som kommer in utifrån.


Lösningen på dilemmat stavas Miniventilation från Mitsubishi Electric.
Det smarta ventilationsaggregatet byter ut stora mängder luft i ditt hem varje timme, vilket gör att du kan andas frisk och fräsch luft hela dagen – utan att behöva öppna dina fönster.


Damm och smuts från utomhusluften filtreras bort vilket gör att partiklar – så som pollen – inte kommer in, samtidigt som allergener i hemmet från exempelvis pälsdjur förs ut. Detta samtidigt som det bekämpar lukt, mögel och radon i ditt hem.
Självklart finns även många andra fördelar med Miniventilation från Mitsubishi Electric.


Ventilationsaggregatet har en patenterad värmeväxlare som värmer upp respektive kyler ner utomhusluften som förs in för att matcha inomhustemperaturen. Med en temperaturverkningsgrad på upp till hela 80 % får du en prisvärd ventilering då du slipper värma upp luften som kommer in utifrån – något som i slutändan kan spara dig många tusenlappar.


Miniventilation från Mitsubishi Electric kommer i två olika modeller: VL-50 som är något mindre och VL-100 som kan täcka större ytor så som garage och fritidshus.
Ventilationsaggregatet har en låg ljudnivå och jobbar diskret i bakgrunden, samtidig som du i lugn och ro kan njuta av fräsch och hälsosam luft, fri från allergener och andra partiklar som kan påverka inomhusklimatet och din hälsa negativt.


Tveka inte på att kontakta någon av våra återförsäljare för att få mer information om Miniventilation från Mitsubishi Electric och se om det är den bästa lösningen för dig och dina behov!

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden