Mitsubishi Electric logo


Tips: Så kan du enkelt förbättra inomhusluften i ditt hem

Är du ofta trött? Har huvudvärk? Det kan mycket väl bero på luften i ditt hem. Då ska du veta att det finns knep att ta till för att förbättra inomhusklimatet, som till exempel att införskaffa en Miniventilation från Mitsubishi Electric. Då är du garanterad frisk och fräsch luft – året om.

Dålig och oren luft har negativ inverkan på vårt mående och kan i värsta fall till och med göra att man utvecklar astma och allergier. Hundratusentals svenska hem har dessutom höga radonhalter – ett ämne som ökar risken att drabbas av lungcancer enligt Strålskyddsmyndigheten.

Det finns vissa knep man kan ta till för att få renare och fräschare luft i sitt hem. Dels bör man städa och dammsuga ofta då de ohälsosamma partiklarna samlas i damm. Även inomhusväxter är effektiva i och med att de motverkar torr och syrefattig luft, samtidigt som de tar hand om farliga partiklar i luften. Men det allra bästa tipset är att investera i en välfungerande ventilation. För den som vill ha en prisvärd och energieffektiv ventilering så finns Miniventilation från Mitsubishi Electric.

Det smarta ventilationsaggregatet byter ut stora mängder luft varje timme för att förbättra luftkvaliteten och bekämpar samtidigt lukt, mögel och radon. På så sätt är du garanterad frisk och hälsosam luft – året om.

Lättinstallerad och prisvärd

Miniventilation har flera smarta funktioner – den fungerar också som en värmeväxlare. Detta innebär att den värmer upp respektive kyler ner utomhusluften som förs in för att matcha inomhustemperaturen. Detta kan i sin tur spara dig tusenlappar då du slipper värma upp kall luft utifrån under årets kyligare månader.

Miniventilation är dessutom både tystgående och lätt att installera, vilket gör den perfekt för hemmet.

Summa summarum: vill du ha en smidig och ekonomisk lösning på hur du kan förbättra inomhusluften i ditt hem så är valet enkelt. Kontakta någon av våra återförsäljare i dag för att lära dig mer om Miniventilation från Mitsubishi Electric!

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden