Mitsubishi Electric logo


Double Flap för bättre spridning av värme eller kyla

Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG2 Hero Röd

Med dubbla luftriktare, double flaps, på luft-luftvärmepumpen har du möjlighet att kunna låta hälften av värmespridningen (eller kylan) riktas uppåt samtidigt som hälften riktas nedåt. Här får du veta mer om fördelarna med funktionen!

Så funkar Double Flap

Se videon.

Double flap betyder att luft-luftvärmepumpen har dubbla klaffar som delar in luftflödet i två riktningar för en vidare och mer effektiv spridning av värmen eller kylan. Luftflödesriktningen kan faktiskt vara lika viktig som termostatinställningen och fläktläget för din upplevelse av temperaturen hemma.

Fördelningen av luftflödet bestämmer du enkelt genom att du styr bladen i olika riktningar. Det här kan du också dra fördel av om luftvärmepumpen placeras i en trappa. Då kan värmen eller kylan sprida sig både på övre och undre plan samtidigt, genom att bladen närmst övervåningen riktas uppåt och bladen närmast undervåningen riktas nedåt.

Med double flap får du med andra ord en behaglig och mer effektiv spridning av värme – eller kyla om du har din värmepump som luftkonditionering på sommaren.

Här ser du vilka av våra luft-luftvärmepumpar som är utrustade med Double Flap:

SUMO

HERO

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden