Mitsubishi Electric logo


Välkommen till MELpro Jonas Persson

Jonas Persson

På kontoret i Göteborg kan du nu få hjälp av Jonas Persson som har anslutit till vårt MELpro-team av systemsäljare för kommersiella kunder. Efter 15 år som it- och servicechef med fokus på större installationer bidrar Jonas precis med den typ av erfarenhet som gör MELpro till en uppskattad resurs för Mitsubishi Electrics kommersiella kunder.

Mitsubishi Electric Professionell, MELpro, hjälper dig som är konsult inom energi och fastighet, fastighetsägare eller återförsäljare att skapa hållbara lösningar för energieffektivitet och komfort. Nu välkomnar vi Jonas Persson till teamet.


Senast kommer Jonas från Elon/AB Richardsons i Karlstad där han som it- och servicechef har haft både personalansvar och arbetat med allt från större kyl- och värmeanläggningar i kommersiella fastigheter till moderna fastighetstvättstugor med automatisk dosering.


Att få träffa nya kunder som också är teknikintresserade och att ta fram kyl- och värmesystem med rätt prestanda och bra produkter är det som lockar Jonas mest med nya jobbet.


<em>– Genom åren har jag stött på en del tillverkare vars saker inte håller bra kvalitet, men Mitsubishi Electrics produkter har jag stort förtroende för. Det känns tydligt att här tar man ett stort produktansvar för grejorna, även efter installationen. Att man dessutom har låg personalomsättning tar jag som ett bra tecken på att Mitsubishi Electric är ett företag där man trivs att jobba, säger Jonas. </em>

Kajaken är med

Jonas har sina rötter i Värmland, men efter några års pendling mellan Karlstad och Myggenäs i Tjörns kommun, har han nu tagit klivet och flyttat de 20 milen för att bli sambo på heltid. Och för kajakfantasten Jonas kan det inte bli bättre att nu ha så nära till paddelvatten i Göteborgs skärgård. <em>– Under helgerna är jag och min sambo gärna ute på paddelturer med övernattningar i naturen. Jag letar alltid efter en tältplats nära vatten men uppe på berget så att man har fri utsikt över horisonten. Då är livet som bäst.</em> Det Jonas ser mest fram emot i nya jobbet är kontakten med kunderna. Att träffas digitalt eller i verkligheten ska bli riktigt roligt tycker han. Har du just nu ett projekt inom värme och kyla är du välkommen att höra av dig till Jonas på 072-601 30 59 eller <a href="mailto:jonas.persson@se.mee.com">jonas.persson@se.mee.com</a> för att diskutera ditt projekt eller få hjälp att ta fram en systemdesign med produkter från Mitsubishi Electric.

Fem snabba fakta om Jonas

<strong>Börjar alltid arbetsdagen med: </strong>Tar en kaffe det första jag gör, och sedan sätter jag mig med mejlen och tar tag i det som behöver göras. <strong>Dold talang: </strong>När jag är ute och paddlar kajak i mulet väder, är jag riktigt bra på att hitta väderstrecken utan kompass. <strong>En person som jag skulle vilja träffa: </strong>Skulle önska att få träffa min mormor, tog inte tillfället att säga hejdå som jag skulle ha önskat innan hon gick bort. <strong>På fritiden gör jag detta: </strong>Paddlar mycket gärna kajak som sagt. Tycker om all form av träning, löpning, styrka och padel. Kan också spendera en dag i skogen både för jakt och nedvarvning. Sporten är alltid närvarande, har spelat ishockey, bandy och fotboll på olika hög nivå. Även varit verksam som tränare i Färjestad och Skåre BK inom ishockeyn. <strong>Vad inte alla vet om mig är att: </strong>Att jag för ca 15 - 20 år sedan gick från att vara väldigt hjulbent till normal. Opererades för utslitna knäleder, osteotomi. Vilket innebär kraftig artros på i mitt fall insidan av knäet som fick avhjälpas med en omvinklingsoperation. Detta innebär att man nästan sågar av benet och vinklar om det, så att den sjuka delen av knäet avlastas. I mitt fall 10 cm ut på vänster och 11 cm ut på höger ben. Tar ca 2 år totalt med rehab per ben. Sedan kunde jag börja träna tills jag kunde springa igen. Från beroende av smärtstillande, till beroende av träning 😉 <a href="https://mitsubishielectric.se/melpro/">Läs mer om MELpro</a>

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden