Mitsubishi Electric logo


Vill du jobba med Mitsubishi Electric?

Bli installatör och återförsäljare av våra produkter och lösningar!

Samarbeta med Mitsubishi Electric och väx med oss!

Är du installatör/återförsäljare och letar efter en pålitlig samarbetspartner? Vi erbjuder ett brett sortiment inom värme, kyla och ventilation både för kommersiella projekt och privatmarknaden. Som vår partner får du tillgång till innovativa, driftsäkra produkter och gedigen utbildning ihop med engagerad support. Det senare är förresten något som vi ofta får extra beröm för av våra samarbetspartners.

Vi söker alltid engagerade installatörer/återförsäljare som vill växa tillsammans med oss och erbjuda sina kunder toppservice ihop med hållbara lösningar för energieffektiv kyla och värme.

Kontakta oss idag och upptäck möjligheterna med Mitsubishi Electric!

Vad vi kan erbjuda

Som tillverkare har vi så klart massor av kunskap om våra produkter, men vi har valt att själva inte ta hand om direktförsäljningen. Vi behöver dig för att få ut produkterna och säkerställa att kunderna får en proffsig och fackmannamässig installation med optimalt applicerade och igångkörda produkter.

Vi erbjuder ett brett sortiment av välrenommerade och driftsäkra produkter som svarar upp mot behovet av hållbara system för värme och kyla på dagens marknad. Flera av våra produkter har utsetts till testvinnare, bland annat av Polarpumpen och Folksams stora genomgång av värmepumpar.

Sådant som underlättar ditt jobb förutom den fortbildning vi erbjuder, är att vi kan hjälpa till med systemdesign och produktval när du så önskar. Vi har till exempel två avdelningar med experter på kommersiella projekt. Vi har också en stor kapacitet med god tillgång på reservdelar och god dokumentation till produkterna.

Japansk kvalitet för svenska förhållanden

Det som är kärnan i Mitsubishi Electrics verksamhet är noggrannheten ner i minsta detalj och kvaliteten. När andra hade sagt ”vi släpper den här på marknaden” säger man hos oss ”vi stressar inte, vi testar i drift över hela Sverige ett tag till”.

I den japanska kulturen finns djupt förankrade principer som strävan efter perfektion, långsiktigt tänkande, dedikation till arbete och respekt för detaljer. Det är bland annat dessa värderingar som genomsyrar våra tillverkningsprocesser och bidrar till hög kvalitet och noggrannhet.

Kvalitet får ta tid. Ska ta tid. Det gör att vi vet att våra produkter gör jobbet.

Utbildning är A och O

Mitsubishi Electrics utbildningsprogram är framtaget för att sprida våra samlade erfarenheter och kunskaper om våra produkter, hur de appliceras, används och installeras så väl som servas.

En utbildning hos oss ger dig god kunskap om våra produkter men kommer även att vara ett tillfälle att träffa och dela kunskap med kollegor i branschen.

MELSmart, hem för våra utbildningar

Mer om Mitsubishi Electric

Produkter

Se hela sortimentet

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden