Mitsubishi Electric logo


MELcalc

Ta hjälp av ett av marknadens mest avancerade beräkningsprogram


Logga in

Vad är MELcalc?

MELcalc är marknadens första mjukvara som kan hantera och beräkna inverterkompressorns fördelaktiga egenskaper vid dellast. Det är även det mest avancerade beräkningsprogrammet som självklart tar hänsyn till invertertekniken för våra värmepumpar.

Via MELcalc kan du som installatör enkelt göra energiberäkningar och utifrån en indatamodell analysera hur en befintlig byggnads energiprestanda borde vara. Därefter kan du snabbt avgöra om och vilka energibesparingar som kan göras genom att jämföra med verklig förbrukning.

Är du återförsäljare eller samarbetspartner och saknar inloggning, vänligen kontakta din säljare eller e-posta oss här.

Varför MELcalc?

MELcalc är ett hjälpmedel för installatörer som även ger extra trygghet för slutkunden. Genom att göra beräkningar i MELcalc får du enkelt fram den värmepump som bäst passar kundens ändamål, utan att behöva chansa.

MELcalc gör tankearbetet åt dig och ser till att dimensionera rätt storlek på värmepumpen. Det ger både dig som installatör och slutkunden en stor trygghet i valet av värmepump. Installationen blir så optimal och prisvärd som möjligt helt enkelt.

Hur fungerar MELcalc?

Innan energiberäkningen kan göras i MELcalc besöker installatören slutkunden för att samla in alla uppgifter han eller hon kan tänkas behöva. Dessa parametrar läggs sedan in i MELcalc och en beräkning tas fram. Beräkningsresultatet, som innehåller både installatörens logga, kontaktuppgifter och Mitsubishi Electrics logga, kan sedan bifogas tillsammans med offert till slutkund. Som en trygghet för både installatör och slutkund.

Det har aldrig varit enklare att göra komplexa beräkningar! Så vad väntar du på?

Kontakta din säljare idag – Vi hjälper dig med beräkningar i MELcalc.

Kontakta oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden