Mitsubishi Electric logo


Vägghängda inomhusdelar installerades i 40 kontorsrum

Mitsubishi Electric BILFINGER BERGER, GÖTEBORG

Bilfinger Berger AG är en internationell byggkoncern med 125 års erfarenhet, 55 000 anställda och projekt i alla världsdelar. Sitt skandinaviska kontor har de etablerat i Göteborg. Bilfinger Berger har byggt Svinesundsbron och en del av Götatunneln, Malmö Citytunnel och arbetat vid flera andra stora anläggningsprojekt i Sverige och Norge. När de skulle klimatuppdatera sina lokaler valdes Mitsubishi Electric CityMulti R2-system.

På en liten yta kan stora effekter få plats

På byggnadens tak installerades fem stycken PURY P350 YHM-A. Maskinernas vikt är mycket fördelaktig, de kräver minimalt med extraarbeten och på en liten yta kan stora effekter få plats.

BILFINGER BERGER, GÖTEBORG 2

Energilaster flyttas och återvinns

På varje plan i schakt installerades energiutjämnande energiväxellådor. Tack vare dessa kan energilaster vid nord- och sydliggande sidor av byggnaden flyttas och återvinnas inom systemet.

BILFINGER BERGER, GÖTEBORG 3

Regleras individuellt och kopplat till central kontrollenhet

Byggnadens reception och gemensamhetsutrymmen försågs med PKFY P VBM-E och PCFY P VGM-E och i de 40 kontorsrummen installerades vägghängda inomhusdelar av PKFY-modell. Temperaturen regleras individuellt i varje kontorsrum och systemet är kopplat till en central kontrollenhet, AG 150A, med webbkommunikation.

BILFINGER BERGER, GÖTEBORG 4

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden