Mitsubishi Electric logo


Familjen bytte ut 10 år gammal värmepump mot en hjälte

FRILIGGANDE VILLA, SOLLENTUNA

I Sollentuna utanför Stockholm ligger denna villa på 150 kvadratmeter där familjen Meshkin valde att byta ut sin 10 år gamla luftluft värmepump

FRILIGGANDE VILLA, SOLLENTUNA_2

Valet föll på ruby red

Valet var enkelt enligt familjen själva då de såg att Mitsubishi Electric hade en röd modell. Valet föll på värmepumpen HERO som finns i fyra färger och de valde färgen ruby red vilket är den enda röda värmepumpen på marknaden. Hero är dessutom testad ner till -35°C, har R32 köldmedium, veckotimer, underhållsvärme och mycket mer.

FRILIGGANDE VILLA, SOLLENTUNA_3

Både värme och kyla

Istället för att dölja har familjen Meshkin valt att lyfta fram den som en del i inredningen. Värmepumpen är optimalt placerad i vardagsrummet med anslutande kök för spridning av värme på vintern och kyla på sommaren. Familjen kan även välja att bara köra Hero i fläktläge när de har sin braskamin igång vilket gör att den hjälper till att sprida värmen bättre i rummet.

FRILIGGANDE VILLA, SOLLENTUNA_4

Samma färg

Tillhörande fjärrkontroll till Hero kommer i samma snygga färg som din värmepump. Den har även inbyggd WiFi för styrning via mobilapplikation vilket ger dig total frihet att styra över din värmepump oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande fot.

FRILIGGANDE VILLA, SOLLENTUNA_5

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden