Mitsubishi Electric logo


Resenärerna fick en behaglig flygstart

Mitsubishi Electric MIDLANDA, SUNDSVALL

Sundsvall Timrå Airport, även kallad Midlanda, invigdes 1944 och är, förutom de statliga flygplatserna, den största räknat till landningar och resenärer. Den nya flygplatsterminalen togs i drift 1997 och har en yta på 6 500 kvadratmeter.

Bättre komfort i avgångshallarna

Flygplatsen behövde skapa bättre komfort i flygplatsens avgångshallar för resenärerna. Avgångshallarna på flygplatsen är två stycken där respektive är på ca 250 kvadratmeter.

MIDLANDA, SUNDSVALL 2

Flexibelt och driftsäkert

Installatören Teknisk Fastighetsservice har lång erfarenhet av Mitsubishi Electric produkter och valde därför att presentera en lösning för flygplatsen. Lösningen som presenterades var Mitsubishi Electrics flexibla och driftsäkra City Multi-system.

MIDLANDA, SUNDSVALL 3

City Multi-system

En utomhusenhet bestående av två utomhusdelar av typen PUHY installerades tillsammans med sex stycken inomhusdelar, tre i vardera avgångshall samt tillhörande rumskontroller. Y-systemets utomhusdel producerar antingen värme eller kyla till inomhusdelarna. Alla inkopplade inomhusdelar arbetar med steglös reglering naturligtvis både i kylfall och värmefall. Utomhusdelen avger eller upptar all energi till inomhusdelarna via utomhusluften.

MIDLANDA, SUNDSVALL 4

Resultat

Flygplatsen erhöll direkt vid driftstart ett mycket trevligt klimat för resenärerna.

Kommentar från installatören:

– “Efter färdig installation och inställning av driftparametrar på utomhusdel och inomhusdelar enligt instruktion från supporten så startade vi igång anläggningen och allt startade på ett mycket enkelt och smidigt sätt.”

Produkter

Utomhusenhet PUHY-P600YSKB-A med en utomhusdel PUHY-P350 YKB och en PUHY-P250YKB.

Sex stycken inomhusdelar av typen takkasset PLFY-P100VLMD. 

Två rumskontroller PAR-U02MEDA-J.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden