Mitsubishi Electric logo


Smart komfortkyla till ginbaren

Mitsubishi Electric PADDY’S, MALMÖ

Oavsett årstid kan det vara gott med en sval drink, och varför inte på en bar med behagligt inomhusklimat? Paddy’s snygga och mysiga vin- och ginbar i Malmö har Nordens största utbud av gin. Den lyxiga inredningen krävde ett diskret klimatsystem. Så här löste vi det!

Smart kyla fixar sommarsvalkan i ginbaren

Ett växande intresse för kvalitetsgin och dito tonic är den kanske största trenden i dryckesvärlden just nu. Ett bättre ställe att närmare utforska den på än Paddy’s vin- och ginbar i Malmö finns knappast på våra breddgrader: med 260 sorters gin på flaska och 20 olika sorters tonic är utbudet det största i Norden. Barmästare Christopher Kirkwood kan därmed erbjuda 5 200 olika varianter på drinkklassikern ”gt”, gin och tonic – i alla fall i teorin.

PADDY’S, MALMÖ 2

Intim och smakfullt inredd

Till gin och gindrinkar serveras stilenligt baskiska pinxtos (tapas på en pinne, ungefär) från Paddy’s restaurangkök, och på tal om stil: den ganska lilla och intima vin- och ginbaren är mycket smakfullt inredd med bland annat ett golv som lär komma från en gammal tågstation i London och en specialdesignad bardisk. Så, med ett enastående dryckesutbud, läckra tilltugg, snygg och mysig miljö, fint läge (i Lejonetpassagen vid Stortorget) återstår en pusselbit för det perfekta barhänget: ett behagligt klimat i lokalen.

PADDY’S, MALMÖ 3

Speciallösning för unik lokal

För bästa möjliga komforten för gästen hade de krav på bra uppvärmning och kylning av barmiljön. För det skapades en skräddarsydd anläggning för komfortkyla med produkter från Mitsubishi Electric och installation av Skånska Energilösningar. Ett spännande uppdrag för oss där vi kunde hitta en speciallösning för en unik lokal.

Vi byggde med millimeterpassning in kylanläggningens tre innerdelar i ginbarens tak och lät svartlackera fronterna, som annars alltid är vita, för att de skulle smälta in bättre i miljön, säger Jenny Kvist, säljare på Skånska Energilösningar.

-Från innerdelarna går sedan kylrör upp genom huset till anläggningens ytterdel som står uppe på taket.

Svartlackerade takkassetter


Innerdelarna som valdes till Paddy’s ginbar var tre stycken takkassetter av modell PLA-RP71 med fyrvägsutblås och filterhissar som gör det lättare att rengöra. Till de valdes en utomhusdel av modell PUHZ-P200.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden