Mitsubishi Electric logo


Har Mitsubishi Electrics kylmaskiner i 50 anläggningar

Mitsubishi Electric PULS & TRÄNING, NACKA

Med en målsättning att att bygga gym nära där folk bor, där alla kan trivas, oavsett ambitionsnivå, startade Puls & Träning 2006. Den först anläggningen öppnade 2016 i Hammarby Sjöstad. Puls & Träning har idag 84 anläggningar i hela Sverige. De äger och driver själva 25 stycken gym och resten drivs av franchisetagare. Konceptet är nyckelgym med närhet där du inte ska behöva sätta dig i bilen för att kunna träna på gym. Det har hittills gått så pass bra att det öppnats ett nytt gym var 6:e vecka.

PULS & TRÄNING, NACKA 2

Klimatet i fokus

Ett P&T gym är vanligtvis mellan ca 170 – 250 kvadratmeter i ett stort rum även om det finns undantag. Målgruppen har en genomsnittsålder på ca 40 år. Två viktiga faktorer för klimatet i gymmen är en bra temperatur och jämt luftflöde. Det är även utifrån målgruppen viktigt att gymmen alltid ska vara rena och fräscha. Vid besök kan vi notera genomtänkt design och noga utvald inredning.

PULS & TRÄNING, NACKA 3

Val av kyla

För att ett gym skall vara attraktivt är det viktigt med god kyla utan driftstörningar som distribueras med rätt inomhuskassetter. I dialog med Johan Larsson på ETK Service har Puls & Träning tagit fram ett koncept med Mitsubishi Electrics kylmaskiner och fyrvägsblåsande takassetter.

PULS & TRÄNING, NACKA 4

Hissbara filter

Utifrån förutsättningarna föll valet på Mitsubishi Electrics takkassett med fyrvägsutblås. Antalet enheter och storlek varierar mellan anläggningarna, men det viktiga är att den har hissbara panelen med filter. Personalen kan enkelt dammsuga även filtrena en gång per månad.

PULS & TRÄNING, NACKA 5

Takkassett

Kassettmodell PLA för montage i undertak med fyrvägsutblås. Med kompakta byggmått och låg vikt gör denna inomhusdel lättinstallerad. Luftspridning i fyra riktningar samt möjlighet att rikta och låsa i höjdled gör enheten speciellt lämpad för öppna lokaler typ butiker, kontorslandskap och offentliga lokaler. Vid installation i lokaler med takhöjder över 4 meter kan tryckuppsättning på fläkt höjas för att tillgodose lokalens behov. Luftspridarna kan även stängas av i kontrollmodul så att endast två av fyra spridare är i funktion. Detta kan användas vid verksamhetsförändring så att rätt funktion erhålls.

PULS & TRÄNING, NACKA 6

I alla nya anläggningar

Efter att aldrig ha haft driftstörningar har de numera skrivit in att i alla nya anläggningar som startas ska det var Mitsubishi Electrics kylmaskiner med fyrvägsblåsande takkassetter och filterhissar. Idag har ca 50 av deras 70 st. anläggningar kylmaskiner från Mitsubishi Electric.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden