Mitsubishi Electric logo


Svarta huset krävde diskret installation

Mitsubishi Electric SVARTA HUSET, MALMÖ

I södra Malmö ligger Svarta huset där företaget Nya Inrednings Montage AB har sitt kontor. Företaget erbjuder tjänster inom Montage, Inredning, Bygg & Design.

SVARTA HUSET, MALMÖ 2

Effektiv och diskret lösning

Företaget ville få bättre inomhusklimat på kontoret och sökte inte bara efter en effektiv lösning till kontoret, de ville även ha en lösning som var diskret och smälte in i företagets lokaler.

SVARTA HUSET, MALMÖ 3

Insidan

Installatören GK Malmö valde tillsammans med kunden en lösning med tre inomhusdelar samt kyla/värme via ventilationen. Det som installerades var ventilationsinterface PAC-IF 013 med utomhusdel PUHZ-ZRP 71 för kyla och värme mot ventilationen. Till det installerades det luft/luftvärmepumpar till lunchrum, konferensrum och kontorslandskap. Dessa skulle vara svart för att smälta in och därför valdes Mitsubishi Electrics svarta designmodell MSZ-EF till lunchrum och konferensrum. För landskapet valdes takkassett SLZ-KF med fyrvägsblås som målades om för att smälta in i taket.

SVARTA HUSET, MALMÖ 4

Utsidan

Då huset har fått namnet efter färgen på fasaden ville man även att utomhusdelarna skulle smälta in vilket gjordes genom att även måla om dem svarta mot fasaden.

SVARTA HUSET, MALMÖ 5

Resultat

Resultat blev positivt där kunden nu fått ett härligt inomhus klimat som smälter in i sin omgivning.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden