Mitsubishi Electric logo


Mitsubishi Electrics traineeprogram

Nu söker vi dig som vill bli trainee hos oss 2023/2024

Vi på Mitsubishi Electric spelar en viktig roll i den globala omställningen till en hållbar värld. Vi skapar en ljusare framtid för samhällen, industrier och ja, hela jordens befolkning. Det gör vi genom att utveckla innovativ teknik med minimal negativ miljöpåverkan, bland annat inom värme, kyla, ventilation och industriell automation. Vad sägs om att bli en del av detta?

Den perfekta starten på din karriär

Att arbeta som trainee hos Mitsubishi Electric i Sverige ger ditt arbetsliv en rivstart. Hos oss får du chansen att se företaget ur olika perspektiv och skapa ett stort nätverk tidigt i karriären samtidigt som du skaffar dig arbetslivserfarenhet. Programmet har vi skapat för dig som vill hjälpa Mitsubishi Electric att tackla globala utmaningar inom våra verksamhetsområden.

Under programmets gång får du testa på flera olika avdelningar och roller för att få en så bred erfarenhet som möjligt inom vår bransch. Du får mycket frihet, stort ansvar och goda karriärmöjligheter inom Mitsubishi Electric.

Gör dig redo för en utvecklande resa

Traineeprogrammet pågår under ett år. Du kommer att få de bästa möjliga förutsättningar att utvecklas och att ha en spännande karriär inom Mitsubishi Electric. Efter årets slut kommer du att ha specialistkompetens inom värme, ventilation och kyla.

Du arbetar på vårt huvudkontor i Sollentuna men besöker även våra andra kontor, till exempel i Lund och Göteborg under året. Du kommer att få prova på allt från product management och marknadsarbete till teknisk support och inköp. Det finns också möjlighet för dig att vistas en tid på våra andra filialer i EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika), eller på våra fabriker i Skottland, Italien och Turkiet.

Passar det här in på dig?

Du vill bli trainee hos Mitsubishi Electric för att få en bred inblick i våra verksamhetsområden och arbeta på såväl operativa avdelningar som stödavdelningar. Du vill också ta chansen att bygga upp ett starkt nätverk, utvecklas ihop med erfarna kollegor och bidra till Mitsubishi Electrics framtid. Programmet pågår som sagt i ett år med tilltänkt tillsvidareanställning efter programmets slut.

Vi söker dig som är:

  • nyutexaminerad eller ska snart ta examen efter studier på universitet, högskola, yrkeshögskola – gärna med inriktning på energi.
  • engagerad i miljö och hållbarhet i ett globalt perspektiv.
  • en lagspelare som gillar utmaningar och att lösa problem.
  • kommunikativ och duktig på att skapa relationer.
  • flytande i tal och skrift på engelska och svenska.

Välkommen med din ansökan

Skicka in din ansökan med cv och betyg från universitet/högskola ihop med ett personligt brev till trainee@se.mee.com. Har du frågor så kontakta oss på samma mejladress!

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden