Mitsubishi Electric logo


Här är smarta produkten som kan hjälpa dig att spara tusenlappar

spargrisar

Med rekordhöga elpriser kan något så basalt som att andas frisk luft och samtidigt hålla sig varm i sitt hem bli en dyr historia. Med Miniventilation från Mitsubishi Electric får du inte bara den sköna känslan av frisk luft – du kan även spara tusenlappar!

Dålig ventilation i hemmet är i dag tyvärr ett vanligt förekommande problem, detta då många hus är täta eller felbyggda. Att andas dålig inomhusluft kan i sin tur ha flera negativa effekter på vår hälsa, såsom trötthet, huvudvärk och att man får svårt att koncentrera sig. Även lukt, radon och mögel påverkar vårt inomhusklimat.


Av den anledningen öppnar vi allt oftare fönstren för att vädra. Problemet med detta är bara att luften som kommer in många gånger är kall och behöver värmas upp – något som självklart kostar pengar. Med elpriser som redan skjuter i höjden kan det alltså bli en dyr historia bara att få andas frisk luft i sitt eget hem.


Men det finns faktiskt ett alternativ till öppna fönster som är både kostnads- och energieffektivt. Lösningen stavas Miniventilation från Mitsubishi Electric.


Miniventilation från Mitsubishi Electric är ett ventilationsaggregat som ventilerar hemmet utan att du behöver öppna dina fönster. Med en temperaturverkningsgrad på upp till hela 80 % slipper du värma upp luften som kommer in utifrån – och kan på så sätt spara tusenlappar!


Miniventilation från Mitsubishi Electric kommer i flera modeller, men tar vi modellen VL50, som gör sig perfekt i exempelvis sovrummet, så har den en strömförbrukning på endast 4,5 W, vilket gör den billigare att använda än att ladda en mobiltelefon.


Självklart kommer Miniventilation från Mitsubishi Electric väl till hands även under sommarmånaderna. I stället för att andas varm, kvav och vissa fall pollenfylld luft ser Miniventilation från Mitsubishi Electric till att du kan andas friskt luft i ditt hem – hela dagen.
Som namnet antyder är Miniventilation från Mitsubishi Electric liten och den händige klarar enkelt av att installera den själv. Du behöver inte heller vara orolig för att ventilationsaggregatet ska störa. Miniventilation från Mitsubishi Electric har en väldigt låg ljudnivå och du ställer enkelt in fläktnivån själv.


Tycker du att Miniventilation från Mitsubishi Electric låter som en intressant produkt för dig och ditt hem får du gärna kontakta någon av våra återförsäljare!

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden