Mitsubishi Electric logo


Fem medarbetare om hur det är att jobba på Mitsubishi Electric

Maria Wendt, marketing communication manager för division Factory Automation

– Jag tycker att Mitsubishi Electric är ett väldigt modernt företag. De vill inte bara attrahera nya medarbetare här, utan de är även måna att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare för oss som redan är anställda.

– Det här är den perfekta arbetsplatsen för den som är nyfiken och vill lära sig nya saker varje dag. Jag trivs väldigt bra. Det är spännande att få arbeta lokalt i ett team här i Sverige och samtidigt vara del av ett stort internationellt team som vi pratar med varje dag. Jag har kollegor i hela världen.

Haris Puskar, säljare division LES, fastighetsavdelningen MELpro

– Jag är jättenöjd med mina arbetsuppgifter och tycker att det är kul att åka till jobbet varje dag. Det är en givande och utvecklande arbetsplats att vara på. Om man vill får man verkligen lov att växa här. Det jag tycker är extra roligt är att det är en sådan bredd på produktsortimentet och att vi arbetar med så många olika typer av projekt och kunder. Det finns en imponerande bredd på kompetens här.

– Jag trivs jättebra. Jag har bra kollegor och det finns ett bra ledarskap. Jag som är rätt ny får stöttning och hjälp av vem jag än frågar. Det känns tryggt att gemenskapen är så god och att det finns många som jobbat här länge med otrolig kompetens.

Här hittar du våra lediga tjänster

Bli en i teamet

Isabelle Barklund, junior financial controller

– Jag tycker att jag blivit bra behandlad och sedd på arbetsplatsen ända från dag ett. Det är viktigt för mig. Det finns en förståelse för vad jag vill och mina behov. Kommunikationen både mellan kollegor och med ledningen är öppen och enkel.

– Det ger mig väldigt mycket att jobba på Mitsubishi Electric. Jag trivs och får utvecklas. Det finns massor av möjligheter. Jag har fått gå flera kurser vilket jag gillar eftersom jag får lära mig nya saker. Människorna som jobbar här är också trevliga. Helheten gör att det är enkelt att trivas här.

Jenny Bergman, customer service

– Jag är inne på min tredje tjänst på Mitsubishi Electric och det är en av anledningarna till att jag har valt att vara kvar efter att ha jobbat här i många år. Att man får gå vidare till nya saker inom företaget. Jag tycker Mitsubishi Electric är väldigt måna om sina medarbetare och lyhörda. De ser individen och hittar lösningar för att behålla sin personal.

– Att jag trivs på Mitsubishi Electric är för att det är ett bra företag med härliga kollegor samtidigt som min tjänst är rolig och varierad. Jag vet aldrig hur dagen ska se ut. Det är en rolig utmaning att ingen dag är den andra lik på customer service.

Rolf Erlandsson, säljare division LES

– Som arbetsplats har vi det himla roligt här. Det är högt i tak och det är aldrig något krångel. Jag går till jobbet efter tolv år och tycker fortfarande att det är kul.

– Mitsubishi Electric är ett personalvänligt företag. Ledningen vill främja en bra arbetsmiljö och de vill att det ska gå bra för en. Om jag har åsikter säger jag det och det är alltid välkommet. Ärlighet är viktigt för mig. Sen är det bra att det är en tillåtande kultur också, människor får lov att göra fel här. Det är bättre att göra något även om det blir fel ibland, än att inte agera alls.

”Vi skapar produkter för framtiden.”

Ja så säger produktchef Anders Nilsson i filmen vi gjorde när vi nyligen firade 40 år i Skandinavien. Och det stämmer verkligen. Mitsubishi Electrics motto Changes for the better genomsyrar allt vi gör. I filmen möter du fler av våra medarbetare. Ta en titt och ”träffa” några av alla oss som jobbar här!

Historia

Allt började med tre leasede ångfartyg...

Läs mer

Karriär

Spela en roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle!

Läs mer

Hållbarhet - miljö

Vi hjälper våra kunder att sänka sin klimatpåverkan.

Läs mer

Social hållbarhet

Ett hållbart samhälle genom teknisk innovation.

Läs mer

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden