Mitsubishi Electric logo


Teknisk säljsupport

Välkommen att söka, urval sker löpande!
E-posta din ansökan

Nu söker vi dig som vill jobba med teknisk säljsupport

Gillar du att ta fram förslag på produkter och systemlösningar för indirekta kyl- och värmepumpssystem? Då har du hamnat rätt!

Vårt säljteam, där du kommer att ingå, har fokus på komfort-, process- och IT-kyla. Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med dimensionering och kalkyl av produkter för indirekta system till kyl- och värmepumpinstallatörer samt VVS-konsulter. Rollen handlar även om att bistå projektörer och installatörer med teknisk support och rådgivning via telefon och e-post. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sollentuna.

Dina arbetsuppgifter

• Svara på inkommande tekniska förfrågningar.

• Ge förslag på olika typer av klimat- och kylaggregat, värmepumpar och tekniska systemlösningar. Våra produkter finns i kommersiella fastigheter, sjukhus, tillverkningsindustrin, datahallar med mera. Det finns beräkningsprogram att arbeta i och färdig dokumentation att lämna över till kund.

• Supporta kunder med underlag för anbud fram till att installation sker.

• Kommunicera med våra internationella fabriker om tekniska lösningar och produkter. Kommunikationen sker på engelska.

Din bakgrund och personlighet

• Erfarenhet som VVS-konsult, projektör, konstruktör, projektledare eller teknisk support inom kyla och/eller värme är en intressant bakgrund för tjänsten.

• Du är kund- och serviceinriktad, lösningsorienterad, strukturerad, självständig och har en förmåga att hålla flera bollar i luften.

• God datavana krävs när du arbetar i MS Officepaket och i beräkningsprogram.

• I rollen kommer du att ha internationella kontakter och tät kontakt med kunder i Sverige varför goda kunskaper i engelska och även i svenska är nödvändigt.

Det här erbjuder vi dig bland annat

Vi erbjuder ett intressant arbete på ett expansivt, internationellt företag med efterfrågade och branschledande produkter. Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalitet och oslagbar driftsekonomi.

Vi månar om vår personal och det finns goda karriärmöjligheter inom Mitsubishi Electric för den som vill.

På Mitsubishi Electric är ”laget starkare än jaget”. Här får du jobba i en trevlig atmosfär och i en bra arbetsmiljö. Vi erbjuder även marknadsmässiga lönevillkor och attraktiva förmåner.

Så här söker du!

I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Ditt personliga brev och CV e-postar du till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande så sök jobbet redan idag!

Ladda hem platsannonsen som en pdf

Historia

Allt började med tre leasede ångfartyg...

Läs mer

Karriär

Spela en roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle!

Läs mer

Hållbarhet - miljö

Vi hjälper våra kunder att sänka sin klimatpåverkan.

Läs mer

Social hållbarhet

Ett hållbart samhälle genom teknisk innovation.

Läs mer

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden