Mitsubishi Electric logo


Verktyg för dig som installatör

MELCalc - beräkningsprogram

Få hjälp med dina energiberäkningar med hjälp av MELcalc beräkningsverktyg för villa och fastighet. MELcalc är marknadens första mjukvara som kan hantera och beräkna Inverterkompressorns fördelaktiga egenskaper vid dellast. Det är även det mest avancerade beräkningsprogrammet som självklart tar hänsyn till Invertertekniken för våra värmepumpar.

Till MELcalc

APP - ME Engineer

ME Engineer är nästa generation av skräddarsydda informationstjänster specifikt för mobilanvändare. Installatörer och servicetekniker för Mitsubishi Electric har nu via sin mobil enkel tillgång till det mest uppdaterade och detaljerad serviceinformation direkt från interna tekniska experter på Mitsubishi Electric.

Mitsubishi Electric Warranty Portal - Garantihantering

Anmäl garantiärenden direkt in på Mitsubishi Electric Warranty Portal.

Ladda ner instruktioner här!

Vid frågor, vänliga maila till support@se.mee.com.


Reservdelsdatabas

Vi hjälper alla återförsäljare med teknisk support och reservdelar. Kontakta oss på support@se.mee.com
eller ring oss på 08-625 10 90

Nedan kan du själv gå in för att hitta rätt reservdel till rätt produkt.

MELdesign

MELdesign gör det ännu enklare att sätta in Mitsubishi Electrics kommersiella vätske/vatten och luft/vattenvärmepumpar i ert sammanhang och skapa en energieffektiv systemlösning utifrån de förutsättningar som gäller för ert projekt. MELdesign förser er enkelt med ett systemunderlag att använda för vidare diskussion med kund eller andra projektmedlemmar.

New Design Tool

Ett smart och enkelt designverktyg för dig som ska projektera, designa och installera Mitsubishi Electrics VRF-System. Ett behändigt verktyg för att utifrån givna förutsättningar välja och designa VRF-system eller andra produkttyper ur Mitsubishi Electrics produktportfölj. Du kan fritt välja bland olika systemtyper, utomhusdelar, BC-boxar och inomhusdelar. Du får snabbt en överblick på hur stort system du kan bygga, hur rörlängderna påverkar systemets prestanda samt fyllnadsmängder. Oavsett om du är konsult eller återförsäljare vill vi uppmuntra dig att använda New Design Tool. Hör av dig till oss så ser vi till att du får tillgång till verktyget.

Du hittar länk via “min sida” nedan.

ERP - Energidekaler

För att säkerställa att standarden för energieffektivitet är uppfylld kräver EU:s ekodesigndirektiv att värmepumpar och luftkonditionering har en enhetlig energimärkning. Märkningen visar energieffektiviteten hos värme- och kylaggregat och låter konsumenterna enkelt jämföra modeller.


Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden