Mitsubishi Electric logo


Verktyg för dig som är konsult

Vill du få ett login? E-posta oss!

MELCalc - beräkningsprogram

Få hjälp med dina energiberäkningar med hjälp av MELcalc beräkningsverktyg för villa och fastighet. MELcalc är marknadens första mjukvara som kan hantera och beräkna inverterkompressorns fördelaktiga egenskaper vid dellast. Det är även det mest avancerade beräkningsprogrammet som självklart tar hänsyn till invertertekniken för våra värmepumpar.

MELcalc

MELdesign

MELdesign gör det enkelt att sätta in Mitsubishi Electrics kommersiella vätske-vatten och luftvatten-värmepumpar i ditt sammanhang och skapa en energieffektiv systemlösning utifrån de förutsättningar som gäller för just ditt projekt.

MELdesign förser dig med ett systemunderlag att använda för vidare diskussion med kund eller andra projektmedlemmar.

Design Tool

Ett smart och enkelt designverktyg för dig som ska projektera, designa och installera Mitsubishi Electrics VRF-System. Utifrån givna förutsättningar kan du välja och designa VRF-system eller andra produkttyper ur Mitsubishi Electrics produktportfölj. Du kan fritt välja bland olika systemtyper, utomhusdelar, BC-boxar och inomhusdelar.

Du får snabbt en överblick på hur stort system du kan bygga, hur rörlängderna påverkar systemets prestanda samt fyllnadsmängder. Hör av dig till oss så ser vi till att du får tillgång till verktyget.

Du hittar länk till verktyget på ”min sida”.

VIP Energy

VIP-Energy är ett program för beräkning av energianvändning i byggnader. Programmet marknadsförs av Structural Design Software. I vårt bibliotek finner du dokument “VIP Energy Information” under dokumenttypen “Product information”

MEP Content

MEPcontent.eu är ett BIM-bibliotek. På webbplatsen hittar du uppdaterad grafik och parametrisk produktinformation som är redo att använda i BIM-processen. MEPcontent.eu erbjuder filer av de vanligaste produkterna för Revit och CAD. Dessa filer är öppna och gratis för varje ingenjör att använda och det enda du behöver göra är att skapa ett användarid hos MEP för att komma igång.


ERP - Energidekaler

För att säkerställa att standarden för energieffektivitet är uppfylld kräver EU:s ekodesigndirektiv att värmepumpar och luftkonditionering har en enhetlig energimärkning. Märkningen visar energieffektiviteten hos värme- och kylaggregat och låter konsumenterna enkelt jämföra modeller.

Behöver du ett login?

Skicka ett mejl eller använd kontaktformuläret längst ner på sidan!

Kontakta oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden