Mitsubishi Electric logo


Med värmepump i sommarstugan blir semestern garanterat behaglig

Träbåt svensk flagga

Det blir ofta varmt i stugan på sommaren, både ute och inne! Detta gör värmepumpen till en smart investering för den behagligaste vistelsen i sommarstugan. Med sin kylfunktion håller den sommarstugan sval och bekväm, så att du kan koppla av och ladda batterierna.

Värmepumpens kylfunktion gör semestern till en dröm


Allt fler vill ha moderna stugor med hög komfort. Inomhustoaletter och rinnande vatten är ett måste för många även i sommarstugan och en värmepump kan vara den sista pusselbiten som fullbordar bekvämligheten i stugan.


I kylläge fungerar värmepumpen som luftkonditionering genom att den absorberar värmen som finns inne i stugan. Energin från uteluften används för att kyla inomhusluften och sprida kyla via inomhusfläkten. Under varma sommardagar kan denna kylfunktion vara A och O för en god natts sömn och en trevlig stugvistelse.


Alla Mitsubishi Electric värmepumpar är dessutom specialdesignade för att klara den svenska vinterkylan, och hålla stugan varm när det behövs.

Sommarstuga interiör

<strong>Hög komfort och bättre inomhusklimat</strong> Förutom att göra sommarstugan till en sval och behaglig tillflyktsort under sommarmånaderna ger värmepumpen även ett hälsosammare inomhusklimat. Den renar luften från flytande partiklar som damm, pollen och virus, och är perfekt för familjer som lider av allergier eller astma. Sommaren är högsäsong för pollen och luftvägsallergier. En värmepump med finfilter/allergifilter kan fånga upp till 94 procent av allergenerna i luften, vilket ger allergiker en bekvämare stugvistelse. <strong>Spara både pengar och miljön med en värmepump i sommarstugan</strong> Samtidigt som värmepumpen ger komfort och välbefinnande för dig och din familj är den också bra för miljön. Värmepumpar är betydligt mer energieffektiva än äldre uppvärmningsmetoder. Jämfört med värmeelement kommer värmepumpar att kunna producera samma mängd värme till en fjärdedel av priset. Förutom att sänka elkostnaderna är en luft-luftvärmepump en grön energikälla som kommer att minska ditt miljöavtryck. Läs mer om fördelarna med att hålla värmepumpen <a href="https://mitsubishielectric.se/blogg/sa-har-rengor-du-filtren-i-din-luft-luftvarmepump/" target="_blank" rel="noopener">ren. &gt;</a> <strong>Fjärrstyr temperaturen med WiFi</strong> Föreställ dig det här: Du är på jobbet, men om ett par timmar är det helg. Du ska till stugan och koppla av. Det är stekande varmt ute. Det är det med all säkerhet i stugan också, men det är inga problem. Du har redan ställt in värmepumpen på önskad temperatur. När du kommer till stugan är det perfekt tempererat. Allt du behöver göra är att koppla av. Att förinställa temperaturen i stugan är en lyx. Idag kan man på flera modeller styra värmepumpen på distans. Allt du behöver är WiFi i stugan. Om du inte har wifi i stugan måste du undersöka om det går att få bredband levererat dit. Besök till exempel <a href="https://www.bredband.se/">https://www.bredband.se/</a> för att få ett icke bindande erbjudande till stugans adress. Då får du en överblick över vad som är möjligt, och vilka avtal som är bäst för dig och din familj. Om bredband inte levereras till ditt stugområde är det möjligt att installera en 4G-router så länge täckningen är tillräckligt stabil. 4G-routrar är också bärbara, så att du kan ta den med dig efter behov. Det är enkelt att koppla värmepumpen till stugans nätverk. Hur det går till kan du <a href="https://mitsubishielectric.se/melcloud-wifi-app/">läsa här</a>. Om du behöver ytterligare hjälp kan du kontakta återförsäljaren som du köpte värmepumpen av. &nbsp;

SOMMARSTUGA, STOCKHOLM_4

<strong>En värmepump kan öka värdet på sommarstugan vid en försäljning</strong> Någon gång kan stugan komma att säljas. Vid försäljning kan en modern värmekälla bidra till att höja priset. Dagens stugköpare är måna om komfort. En energiuppgradering av fritidshuset kan därför göra det mer eftertraktat, och resultera i att stugans värde ökar. <strong>Hitta den modell som passar dina behov</strong> Mitsubishi Electric har ett brett utbud av värmepumpar som passar din sommarstuga. Typen av teknik, önskad plats, färg, design och hur mycket pengar du planerar att lägga på köpet avgör vilken modell som är bäst för dig. Våra modeller har olika egenskaper, men gemensamt för dem alla är att de har hög kvalitet, lång livslängd och levererar härlig kyla och komfort. <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/sumo/" target="_blank" rel="noopener">SUMO</a>, <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/hero/" target="_blank" rel="noopener">HERO</a>, <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/ninja/" target="_blank" rel="noopener">NINJA</a>, <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/dojo/" target="_blank" rel="noopener">DOJO</a>, <a href="https://mitsubishielectric.se/produkt/design/" target="_blank" rel="noopener">DESIGN</a> är alla väl lämpade för fritidshuset. <strong>Gratis offert</strong> Vill du installera en värmepump i fritidshuset? Kontakta din <a href="https://mitsubishielectric.se/mitsubishi-aterforsaljare/" target="_blank" rel="noopener">närmaste återförsäljare</a> – så kommer ni fram till den bästa lösningen för dina behov. Vi erbjuder gratis offert och våra auktoriserade återförsäljare och installatörer besitter den expertis du behöver. &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden