Mitsubishi Electric logo


Luftreningsfilter

Våra luftreningsfilter ger bra effekt mot bakterier, mögelsporer och har även en deodoriserande effekt. Filtrets tredimensionella yta utvidgar ”fångstarean” och bidrar till bättre dammuppsamlingsprestanda än konventionella filter. Filtret sitter i produkten vid leverans och går ej att köpa separat.

Renare luft med effektiva filter

Har du tänkt på att du påverkas av den luft du andas? Ren luft är viktigt för att vi ska må bra och hålla oss friska. I inomhusluften finns små partiklar som kan bestå av luftföroreningar, pollen, bakterier och virus men också av partiklar som till exempel uppstår vid matlagning, när vi eldar i kaminen eller tänder ljus. Med en luft-luftvärmepump från Mitsubishi Electric ingår effektiva filter som gör luften renare hemma. Här får du reda på allt om våra filter!

Läs mer om våra filter

Rengöring

Att hålla din luft-luftvärmepump i toppskick är inte så krångligt. Det krävs egentligen bara lite regelbunden rengöring.

Skötselråd:

Dammsug filtret var tredje månad. När filtret inte längre går att rengöra genom dammsugning, blötlägg filtret tillsammans med dess plastram i ljummet vatten i femton minuter och skölj sedan under rinnande vatten. Låt filtret torka innan det återmonteras. Undvik att torka filtret i direkt solljus.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden