Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla värmepumpar från Mitsubishi Electric som vi säljer/levererar/installerar är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste program med värmepumpar, som klarar av upp till 16 olika innedelar på en utomhusdel. De kan monteras på vägg, i tak, på golv eller anslutas till kanal.

-> ALLA PRODUKTER

Fördelar med våra luft-luftvärmepumpar

Låg ljudnivå

Våra värmepumpar är bland de absolut tystaste på marknaden. En nästintill ljudlös uppvärmning med 19 dB – som en viskning.

Trygghet

Utöver garanti på våra luft-luftvärmepumpar har vi trygghetsförsäkring i upp till 16 år för privatperson och 10 år för juridisk person.

Kort återbetalningstid

Med våra luft/luftvärmepumpar sänker du effektivt dina uppvärmningskostnader samtidigt som du ökar din inomhuskomfort.

Så fungerar luft-luftvärmepumpar

Många tror att värmepumpar tar luften utomhus och transporterar in den. I själva verket tar den energin från utomhusluften som den använder för att värma eller kyla inomhusluften. Det innebär att det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt utomhus. Solen och dess värme ger mängder av gratisenergi som lagras i luften. Våra produkter hjälper dig att ta del av denna gratisenergi.
Genom att hämta energin och utvinna värme och kyla effektivt kan dina kostnader minska rejält – i bästa fall med mer än 75 procent. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.

Garanti och Trygghetsförsäkring privat

5 års garanti & 16 års trygghet

5 års garanti ges till privatkund vid köp av luft-luftvärmepump som är såld och fackmannamässigt installerad av auktoriserad Mitsubishi Electric Sverige installatör/återförsäljare. Genom att registrera din garanti på https://mitsubishielectric.se/registrera-garanti/ och kryssa i fältet för trygghetsförsäkring kommer du i god tid, innan den 5-åriga garantin löper ut, att få ett erbjudande om att förlänga tryggheten på din produkt med en trygghetsförsäkring, framtagen i samarbete med Arctic försäkringsförmedlare. Trygghetsförsäkringen kommer du kunna förnya årsvis ända upp till 16 år.

Mitsubishi Electric Hero miljöbild vit

Läs om luft-luftvärmepumpar till villan och fritidshuset

Golvmodell, vägghängd, röd, svart eller vit? Våra flexibla värmepumpar passar oavsett om du renoverar ditt befintliga hus eller bygger ett nytt. De flexibla enheterna kan anpassas till alla planlösningar och energieffektivitet uppfyller de stränga krav som finns för gröna byggnader. Hitta en som passar din inredning.

LÄS MER
Mitsubishi Electric slz-svart-i-tak

Här hittar du luft-luftvärmepumpar för fastigheter

Takkassett, kanalansluten, golvstående m.m. vi har ett brett sortiment av luft-luftvärmepumpar för fastigheter som dessutom kan kombineras med Multi-Split utomhusdelar.

LÄS MER

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av Mitsubishi Electric och våra lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde