Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla värmepumpar från Mitsubishi Electric som vi säljer/levererar/installerar är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste program med värmepumpar, som klarar av upp till 16 olika innedelar på en utomhusdel. De kan monteras på vägg, i tak, på golv eller anslutas till kanal.

Fördelar med våra luft-luftvärmepumpar

Låg ljudnivå

Våra värmepumpar är bland de absolut tystaste på marknaden. En nästintill ljudlös uppvärmning med 19 dB – som en viskning.

Trygghet

Våra luft/luftvärmepumpar nyttjar 80 % av förnybar energi direkt ur luften så att du värmer och kyler ditt hem med högsta möjliga energieffektivitet (A+++).

Kort återbetalningstid

Med våra luft/luftvärmepumpar sänker du effektivt dina uppvärmningskostnader samtidigt som du ökar din inomhuskomfort.

Så fungerar luft-luftvärmepumpar

Många tror att värmepumpar tar luften utomhus och transporterar in den. I själva verket tar den energin från utomhusluften som den använder för att värma eller kyla inomhusluften. Det innebär att det spelar ingen roll om det är varmt eller kallt utomhus. Solen och dess värme ger mängder av gratisenergi som lagras i luften. Våra produkter hjälper dig att ta del av denna gratisenergi.
Genom att hämta energin och utvinna värme och kyla effektivt kan dina kostnader minska rejält – i bästa fall med mer än 75 procent. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar investeringen för installationen inom några år.

"Jag har en värmepump från Mitsubishi Electric"

Hero installerades i Keinovoupio och kunden fick effektiv och underhållsfri uppvärmning.

Läs mer om värmepumpen HERO

Hero utsedd till Folksams Bra Val

Folksam har jämfört 68 värmepumpar från 14 olika tillverkare utifrån fyra kriterier: effektivitet, miljö, funktion och garanti. De konstaterar att utvecklingen inom värmepumpstekniken har gått snabbt framåt jämfört med deras senaste mätning 2016. Dagens värmepumpar är energisnålare och innehåller fler funktioner.

Luftvärmepumpen Hero är en av Mitsubishi Electrics bästsäljare och kommer med en mängd funktioner som förenklar livet för husägare. Dessutom är det en produkt speciellt gjord för det skandinaviska klimatet och som har en mycket god driftsekonomi och lång livslängd.

Läs mer om Hero
VÄRMEKALKYLATORN

Vilken värmepump ska du ha?

Gör din beräkning

Mitsubishi Electric TIMMERHUS, NYBRO

Timmerstuga från 1870 fick kraftfull värme

Utanför Nybro i de vackra småländska skogarna ligger denna stuga från 1870 med liggande timmer. Huse...

Mitsubishi Electric FRILIGGANDE VILLA, SOLLENTUNA

Familjen bytte ut 10 år gammal värmepump mot en hjälte.

I Sollentuna utanför Stockholm ligger denna villa på 150 kvadratmeter där familjen Meshkin valde att...

Mitsubishi Electric FRILIGGANDE TEGELVILLA, STOCKHOLM

Funktion och design i ett

Vi träffar Johnnie Krigström i hans hus på Lidingö utanför Stockholm. Johnnie är känd som den glade ...

Visa alla
Mitsubishi Electric Hero miljöbild vit

Läs om luft-luftvärmepumpar till villan och fritidshuset

Golvmodell, vägghängd, röd, svart eller vit? Våra flexibla värmepumpar passar oavsett om du renoverar ditt befintliga hus eller bygger ett nytt. De flexibla enheterna kan anpassas till alla planlösningar och energieffektivitet uppfyller de stränga krav som finns för gröna byggnader. Hitta en som passar din inredning.

Se produkter
Mitsubishi Electric slz-svart-i-tak

Här hittar du luft-luftvärmepumpar för fastigheter

Takkassett, kanalansluten, golvstående m.m. vi har ett brett sortiment av luft-luftvärmepumpar för fastigheter som dessutom kan kombineras med Multi-Split utomhusdelar.

Se produkter

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Du kommer bli kontaktad av lokala återförsäljare. Du förbinder dig inte att köpa något eller anlita någon.

Välj produktområde