Mitsubishi Electric logo


Garanterat ozonfritt, bara frisk luft

Bra luftkvalitet hemma är något som allt fler vill prioritera eftersom dålig ventilation kan leda till en rad problem. Bland annat mögel och fukt, trötthet och förvärrade allergier. En av lösningar kan vara att installera ett ventilationsaggregat som gör att du kan vädra med stängda fönster. Låt oss presentera Miniventilation från Mitsubishi Electric.

Dålig inomhusluft påverkar vår hälsa. Radon, damm, mögel, kemikalier från våra möbler är exempel på sådant som kan göra luften hemma dålig. Utöver symtom som förvärrade allergier och huvudvärk så visar forskning att dåligt inomhusklimat även påverkar minnet, förmågan att dra logiska slutsatser och lösa problem.

Dagens täta hus gör att man måste vädra oftare för att få in frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk utan även kall och måste värmas upp. Det kostar många onödiga tusenlappar per år.

Miniventilation är ett sätt att spara in de där tusenlapparna och samtidigt vara garanterad frisk och fräsch luft året om. Ett smidigt och prisvärt alternativ till öppna fönster.Med en temperaturverkningsgrad på upp till hela 80 procent slipper du elda för kråkorna. Den patenterade värmeväxlaren överför en betydligt större del av energin i frånluften än en traditionell värmeväxlare av plast eller aluminium.

Ozonfri teknik

Miniventilation är dessutom en ozonfri lösning. Till skillnad från en del andra produkter på marknaden producerar Miniventilation inte ozon, vilket gör den till ett säkert val att ha i hemmiljö. Ozon är ett toxiskt ämne som är skadligt och kraftigt luftrörsirriterande enligt Kemikalieinspektionen.

Om du letar efter en ozonfri lösning för att förbättra din luftkvalitet inomhus, är Minventilation ett bra val. Kontakta en av våra återförsäljare för att ta reda på mer om hur den kan hjälpa dig att skapa ett hälsosammare hem. Du kan också läsa mer om Miniventilation här på vår hemsida.   

Fler artiklar om Miniventilation

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden