Mitsubishi Electric logo


God komfort till rätt kostnad

Till produkterBoka möte

Komfort

Fastigheter är mer än kvadratmeter. Vi hjälper er med rätt inneklimat. Det ger ökad trivsel och produktivitet.

Komfort

Miljö

Vi utvecklar innovativ teknik så att ni kan minimera er miljöpåverkan.

Miljö

Energi

Effektiva systemlösningar från oss gör att ni lever upp till kraven på minskad energianvändning och på köpet får en ekonomisk drift.

Energi

Att kontakta oss kan vara det bästa du gör idag

Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter och lotsar gärna dig genom djungeln av lösningar. Vi vet inte bara hur våra produkter funkar, utan också hur man optimalt sätter ihop dem till energisnåla system som är skonsamma mot miljön och som inte slösar en onödig krona i uppvärmningskostnad.

Vi har produkterna, lösningarna, supporten och kunskapen som krävs för att du ska få det bästa systemförslaget. Här får du proffsig och engagerad hjälp bland annat när du ska välja produkter och systemlösningar, men även under och efter installation. Vi har allt att vinna på att du blir nöjd. Går det bra för dig går det bra för oss.

Japansk kvalitet för svenska förhållanden

Det som är kärnan i Mitsubishi Electrics verksamhet är noggrannheten ner i minsta detalj och kvaliteten. När andra hade sagt ”vi släpper den här på marknaden” säger man hos oss ”vi stressar inte, vi testar i drift över hela Sverige ett tag till”.

I den japanska kulturen finns djupt förankrade principer som strävan efter perfektion, långsiktigt tänkande, dedikation till arbete och respekt för detaljer. Det är bland annat dessa värderingar som genomsyrar våra tillverkningsprocesser och bidrar till hög kvalitet och noggrannhet.

Kvalitet får ta tid. Ska ta tid. Det gör att vi vet att våra produkter gör jobbet. Och att du kan vara trygg med det du köper från oss.

Våra kommersiella lösningar

Luft-luft

Läs mer

Luft-vatten

Läs mer

Kylaggregat för kyl & frys

Läs mer

IT-/Datakylaggregat Teknikkyla

Läs mer

Bufferttankar

Läs mer

Kylmedelkylare

Läs mer

Fläktkonvektorer

Läs mer

Vätska-vätska

Läs mer

Vätskekylaggregat

Läs mer

Energianvändningen

ska vara 50 procent effektivare om sex år

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden