Mitsubishi Electric logo


När energisnåla anläggningar är målet

Logga inBoka möte

Komfort

Fastigheter är mer än kvadratmeter. Vi hjälper er med rätt inneklimat. Det ger ökad trivsel och produktivitet.

Komfort

Miljö

Vi utvecklar innovativ teknik så att ni kan minimera er miljöpåverkan.

Miljö

Energi

Effektiva systemlösningar från oss gör att ni lever upp till kraven på minskad energianvändning och ekonomisk drift.

Energi

Du vet vad du letar efter. Vi har det.

Vi har säljare över hela landet och inte mindre än två avdelningar med specialister som servar dig med det du behöver för att kunna göra ditt jobb bra. Hos oss är du någon. Du har en personlig kontaktperson som har koll ditt projekt och på allt som har med våra produkter och deras funktioner att göra. Ner till skruv- och mutternivå och upp till hur de fungerar i stora, komplexa system.

Med oss i ryggen vet du att du har försett dina kunder med effektiva lösningar och rekommenderat bra produkter som kommer att hålla länge och vara snåla i drift.

Japansk kvalitet för svenska förhållanden

Det som är kärnan i Mitsubishi Electrics verksamhet är noggrannheten ner i minsta detalj och kvaliteten. När andra hade sagt ”vi släpper den här på marknaden” säger man hos oss ”vi stressar inte, vi testar i drift över hela Sverige ett tag till”.

I den japanska kulturen finns djupt förankrade principer som strävan efter perfektion, långsiktigt tänkande, dedikation till arbete och respekt för detaljer. Det är bland annat dessa värderingar som genomsyrar våra tillverkningsprocesser och bidrar till hög kvalitet och noggrannhet.

Kvalitet får ta tid. Ska ta tid. Det gör att vi vet att våra produkter gör jobbet. Och att du kan vara trygg med det du köper från oss.

Att kontakta oss kan vara det bästa du gör idag

Vi kan kyla och värme till kommersiella fastigheter och lotsar gärna dig genom djungeln av lösningar. Vi vet inte bara hur våra produkter funkar, utan också hur man optimalt sätter ihop dem till energisnåla system som är skonsamma mot miljön och som inte slösar en onödig krona i uppvärmningskostnad.

Vi har produkterna, lösningarna, supporten och kunskapen som krävs för att du ska kunna ge dina kunder de bästa systemförslagen. Och kom ihåg, går det bra för dig går det bra för oss!

Resurserna som underlättar jobbet

Själva produkterna köper du inte av oss. Istället har du ett stort nät av certifierade återförsäljare och installatörer över hela landet till din tjänst. Ovanpå det erbjuder vi från vårt håll en mängd resurser som gör ditt jobb enklare. Till exempel kan du få hjälp från våra erfarna specialister.

MELpro – vår fastighetsavdelning som är specialister på kommersiella byggnader.

Applied Systems Division – ytterligare en avdelning med fastighetsproffs som är experter på att skräddarsy komfort-, process- och IT-kylning samt indirekta värmesystem.

Vi jobbar som ett team, även om vi är fördelade på två avdelningar, och agerar gärna bollplank. Oavsett avdelning vågar vi lova att du får du proffsig och engagerad hjälp när du ska välja produkter och systemlösningar men också under och efter installation.

Ring 08-625 10 00 eller e-posta oss på info@se.mee.com så ser vi till att du hamnar rätt.

Verktyg som för dig som är konsult

Här hittar du info och länkar till MELcalc, MELdesign, VIP Energy, MEP Content och ERP-dekaler.

Läs vad andra kunder tycker om systemlösningar från oss

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden