Mitsubishi Electric logo


Vårt utbud

För både villan och den kommersiella fastigheten
Sök produkter

Luft-luftvärmepumpar

Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar. Eftersom våra värmepumpar är egentillverkade har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla värmepumpar från Mitsubishi Electric som vi säljer/levererar/installerar är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Vi har ett av marknadens bredaste program med värmepumpar, som klarar av upp till 16 olika inomhusdelar på en utomhusdel. De kan monteras på vägg, i tak, på golv eller anslutas till kanal.

Luft-luftvärmepumpar
Ecodan i tvättstuga.

Luft-vattenvärmepumpar

Vi har luft-vattenvärmepumpar för både villan och den kommersiella fastigheten. Våra produkter producerar ingen överflödig värme eller kyla. Med den senaste invertertekniken arbetar kompressorn kontinuerligt, men med en hastighet som varierar beroende av ditt behov av värme eller kyla. Det ger ökad besparing, mindre slitage och lägre ljudnivå.

Bergvärme - Vätska/vatten

Vi har bergvärme för både villan och den kommersiella fastigheten. Våra produkter producerar ingen överflödig värme eller kyla. Med den senaste invertertekniken arbetar kompressorn kontinuerligt, men med en hastighet som varierar beroende av ditt behov av värme eller kyla. Det ger ökad besparing, mindre slitage och lägre ljudnivå.

Luftkonditionering

Även i nordiskt klimat är det ibland nödvändigt med kyla. Med Mitsubishi Electrics luftkonditionering har du möjligheten att med bibehållen driftsekonomi, effektivt kyla ner fastigheten för skön svalka under de hetaste sommardagarna.

Miniventilation

Dålig ventilation är ett problem idag. Täta, felbyggda hus gör att vi ofta måste vädra för att få in frisk luft. Luften som då kommer in är inte bara frisk utan även kall och måste värmas upp, vilket kostar onödiga tusenlappar. Även lukt, radon, mögel och röklukt påverkar vårt inomhusklimat. Lösningen är ventilationsaggregat från Mitsubishi Electric som vädrar med stängda fönster!

City Multi

Värmer och kyler allt från hotell och kontor till butiker och privatbostäder. Med ett VRF-system från Mitsubishi Electric får du oändliga variationsmöjligheter vilket ger prisvärda och precisa systemlösningar med få begränsningar. Dessutom är det ett miljövänligt val som minskar fastighetens klimatavtryck. Med ett VRF-system får du också en hög verkningsgrad. Det minskar dina energikostnader och ger en ekonomisk drift.

Teknikkyla

Komplexa IT-miljöer kräver en hög kylkapacitet vid full belastning för att IT-utrustningen ska fungera korrekt när den behövs som mest. Vårt teknikkylesortiment gör det möjligt att hålla temperatur och luftfuktighet konstant även med mycket stora belastningsvariationer, vilket säkerställer rätt rumsförhållanden året runt för olika typer av IT-miljöer. Mitsubishi Electric har lång erfarenhet av produkter för kyla och värme på den skandinaviska marknaden. Med våra produkter kan du känna dig trygg i att de har testats noggrant och anpassats utifrån vårt unika klimat, med energibesparing och långvarig säker drift i fokus. Vi strävar efter att du eller ditt företag ska hitta den bästa lösningen för ert unika behov.

Vätskekylning

Vi säljer inte bara hårdvara i form av aggregat och komponenter, utan ser även till att de installatörer vi samarbetar med kan erbjuda anläggningar som är optimalt applicerade, integrerade, installerade och igångkörda, kvalitetssäkrade samt att de kan erbjuda underhåll och akutservice i toppklass. Detta åstadkommer vi genom att erbjuda våra kunder dokumentation av högsta kvalitet, produkt- och teknikutbildning och kvalificerad support.

Kylaggregat för kyl och frys

ECOV kan användas till både kylning eller frysning med en flexibel temperatur. Maskinen har en kompakt konstruktion för enkel installation i trånga utrymmen. Dessutom är utomhusdelen speciellt utformad för att klara vårt nordiska klimat.

Mitsubishi Electric JT-SB216JSH2-W-NE Högeffektiv handtork

Handtorkar

Mitsubishi Electrics egentillverkade handtork har funnits på den japanska marknaden i över 15 år. I jakten efter mer energieffektiva lösningar har efterfrågan på den populära Jet Towel nu ökat över hela världen, på hotell, restauranger, köpcentrum och andra faciliteter.

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden