Mitsubishi Electric logo


Definitivt Made for Scandinavia!

Made-for-Scandinavia_1043x590

Nu introducerar vi den nya produktmärkningen Made for Scandinavia. Den gör det lättare att hitta de produkter som ingår i vårt särskilt utvalda sortiment för Skandinavien. Se det som en extra trygghet när du väljer värmepump och något som gör det enklare att välja rätt utifrån dina behov.

Så hittar du märkningen Made for Scandinavia

Det kan komma som en obehaglig överraskning att en del värmepumpar som säljs på den svenska marknaden inte är framtagna för att tåla de hårda utmaningar det skandinaviska klimatet innebär. Med vår nya märkning Made for Scandinavia garanteras du att maskinen ingår i vårt sortiment av särskilt kvalitetstestade produkter för Skandinavien. Märkningen hittar du som en dekal på utomhusdelen och den är även en del av produktens artikelnummer. Leta efter SC i slutet av numret, som exempelvis i den här beteckningen på luftvärmepumpen SUMO.

628162012

Det här innebär märkningen Made for Scandinavia

Eftersom det blir allt vanligare att vi tar fram värmepumpar eller funktioner exklusivt för vår marknad hjälper märkningen dig att se om produkten ingår i vårt speciellt utvalda sortiment för Skandinavien.

Märkningen innebär bland annat att värmepumpen har genomgått och presterat utmärkt i våra noggranna och omfattande fälttester som görs på olika platser i Sverige och Norge. Bland annat testar vi i extremkyla ner till -35 grader och självklart har de här maskinerna vår egenutvecklade Hyper Heating-teknik. Den gör att värmepumpen inte tappar effekt trots att det är 25 grader kallt utomhus.

Vi har också optimerat avfrostningstekniken och introducerat ett cirkulationsläge på luft-luftvärmepumpar som bättre fördelar värmen inomhus och tar vara på värme från braskaminer och öppen spis. Något som det oftare finns behov av i Skandinavien än på kontinenten.

Tryggt att köpa produkter från Mitsubishi Electric

Kärnan i Mitsubishi Electrics verksamhet är noggrannheten och kvaliteten. Vi tillverkar allt i egna fabriker med full kontroll över minsta mutter. När du köper en produkt från oss får du en gedigen konstruktion och inte ett hopplock av underleverantörers delar. Det ger resultat. Våra produkter har få reklamationer och lång livslängd.

När du köper en värmepump från någon av våra certifierade återförsäljare får du dessutom 5 års garanti. Med en extra trygghetsförsäkring kan garantin förlängas med upp till 18 år beroende på produkt.

Vilken slags värmepump passar dina behov? Kontakta våra återförsäljare för att boka ett hembesök eller läs om vårt produktsortiment!

Om oss

Om ossHållbarhetKarriärPress

Följ oss

FacebookLinkedinInstagramYoutube

Sekretesspolicy | Användarvillkor | Cookies | Hantering av personuppgifter | Webbplatskarta

© Mitsubishi Electric Sweden